Nieuws

Constructiebedrijf Van Vugt zet in op zonne-energie!

Recent hebben wij ons bedrijfspand voorzien van zonnepanelen. Hiermee zetten ook wij een flinke stap voorwaarts op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Daarnaast stelt het ons in staat om in een grotere mate zelfvoorzienend te kunnen werken.

Specificaties van de installatie

De installatie omvat in totaliteit 540 zonnepanelen, die gezamenlijk meer dan 200.000 wattpiek (Wp) aan stroom genereren. Hiermee dekken we het huidige energieverbruik binnen ons bedrijf ruimschoots af, en daarnaast geeft het ons extra ruimte voor verdere uitbreiding van ons machine- of installatiepark en/of aanvullende investeringen op het gebied van verduurzaming.

Van A tot Z.

De installatie is geleverd en aangelegd door ETB van de Beek. Naast het plaatsen van de panelen is tevens een flinke aanpassing gedaan in onze meterkast en zijn er grote omvormers geïnstalleerd, die inpandig zijn geplaatst. Tenslotte hebben we in onze eigen werkplaats een bordes gemaakt, om alles goed en veilig toegankelijk te maken.

LED-verlichting

We zijn binnen ons bedrijf al langere tijd bezig om te kijken naar verduurzaming en energiebesparing. Zo hebben we afgelopen winter alle verlichting vernieuwd en vervangen door LED-lampen, zowel binnen als buiten. Zo maken we stap voor stap een beweging in de goede richting!

Kortom… laat de zon maar schijnen! 

Interesse in onze diensten?