Constructie

We produceren en bewerken onderdelen, constructies en halffabrikaten in diverse soorten metalen.

Van kleine tot grote projecten, we gaan de uitdaging niet uit de weg.

Constructiewerk zit in ons DNA 

We zijn gespecialiseerd in het produceren van constructies, onderdelen en halffabrikaten in diverse metalen (zoals staal, RVS of aluminium). We gaan geen uitdaging uit de weg: van een klein onderdeel tot de bouw van volledige constructies en machineonderdelen.

Gespecialiseerd in diverse lastechnieken

Bij Constructiebedrijf van Vugt maken we gebruik van diverse lastechnieken, zoals: MIG/MAG lassen, TIG lassen en elektrode lassen. Afhankelijk van het type materiaal, kiezen we voor de best geschikte lastechniek passend bij de situatie.

Het adres voor gecertificeerd laswerk

Bepaalde opdrachtgevers en projecten stellen eisen in de vorm van certificering van laswerkzaamheden. Het is belangrijk dat het constructiebedrijf of lasbedrijf gecertificeerd is, wat betekent dat het lasprocedures / laskwalificaties (WPS) kan en mag uitschrijven en een lascoördinator heeft. Daarnaast is het belangrijk dat de lassers bevoegd en gecertificeerd zijn. Wij voldoen hieraan, waardoor u bij ons aan het juiste adres bent voor gecertificeerde laswerkzaamheden.

Plaatbewerking

We zijn volledig ingericht op het gebied van plaatbewerking, waarbij we in staat zijn om met onze CNC-snijmachine plaatmateriaal van 1 mm dikte tot 100 mm dikte te snijden. We snijden zowel plasma als autogeen.

Kanten en knippen

Met onze computergestuurde kantbank, zijn we in staat om plaatmateriaal te kanten (zetten). Het materiaal hiervoor wordt op maat geknipt met onze hydraulische knipschaar.

Een team met kennis en ervaring

Onze constructiebankwerkers zijn allen ervaren metaalbewerkers en/of lassers en beschikken over jarenlange kennis en ervaring met de diverse technieken.

Constructiebedrijf van Vugt –
vakmanschap sinds 1962

Onze specialiteiten op het gebied van constructiewerk

MIG/MAG lassen

Een veelgebruikte lastechniek

TIG lassen

De lastechniek voor precisiewerk

Elektrode lassen

In geval van specifieke situaties

Metaalbewerking

In alle facetten van het vak

Plaatbewerking

Met een moderne CNC-machine

Afwerking

Voor de ‘finishing touch’

Interesse in onze diensten op het gebied van constructiewerk?

Bezoekadres

Dokweg 2
4511 PW Breskens (Nederland)

Email

mail@vanvugt.nl

Telefoon

+31 (0)117 381 426

Certificeringen

ISO-9001
Gecertificeerd lasbedrijf