Nieuws

Trugkieke | Onze locaties door de jaren heen.

We nemen jullie even kort mee terug in de tijd, naar de verschillende bedrijfslocaties van Constructiebedrijf van Vugt in Breskens – van 1962 tot nu.

1962 – Gestart aan de Grote Kade 

In 1962 start het verhaal van Constructiebedrijf Van Vugt aan de Grote Kade in Breskens, na de overname van de Gebr. Leenhouts. Ook de bedrijfslocatie werd overgenomen, waar we in de eerste jaren voornamelijk constructiewerk verrichtten voor de landbouw en visserij.

1977 – Uitbreiding loods

De activiteiten in de vissershaven en handelshaven van Breskens groeiden en bloeiden, alsmede het werk wat wij hier hadden. We startten in dit jaar ook met de eerste draadlasmachines. Wegens ruimtegebrek hebben we onze locatie in 1977 uitgebreid door het aanbouwen van een loods.

1987 – Verhuizen naar de deltahoek

Door de toename van de industrie en bedrijvigheid in de regio groeide het bedrijf ook verder. Er werd geïnvesteerd in de uitbreiding van medewerkers en nieuwe technologie. We groeiden opnieuw uit onze jas en er werd besloten om een nieuw bedrijfspand te bouwen op het industrieterrein Deltahoek, welke in 1987 in gebruik werd genomen.

1996 – Uitbreiding locatie Deltahoek

In 1996 hebben we het bedrijfspand op de Deltahoek uitgebreid met een tweede loods, waarin een nieuw magazijn werd gecreëerd. Hierdoor ontstond de ruimte voor een eigen constructiewerkplaats voor het verwerken van roestvast staal (RVS), waardoor aan de hoge kwaliteitseisen vanuit de voedingsmiddelen- en suikerwerkenindustrie kon worden voldaan.

2011 – Nieuwbouw aan de Dokweg

Wegens groei liepen we opnieuw tegen ruimtegebrek aan. Het vergroten van het vloeroppervlak of nieuwbouw was echter niet mogelijk op deze locatie. Er werd besloten om voor de tweede keer een volledig nieuw bedrijfspand te bouwen, nu op een nieuw gedeelte van het bedrijventerrein Deltahoek. In 2011 hebben we ons (huidige) bedrijfspand aan de Dokweg in gebruik genomen, en hier zijn we sindsdien dagelijks met veel plezier en toewijding actief voor onze klanten.

 

Interesse in onze diensten?