Nieuws

Opgeknapte kardinale boei aan de Panoramaweg in Breskens

Sinds kort staat er aan de Panoramaweg in Breskens een prachtig gerestaureerde kardinale boei.

Deze boei is voor onbepaalde tijd door Rijkswaterstaat in bruikleen gegeven aan de Stichting Vuurtoren Breskens . Deze uitvoering is de laatste in zijn soort, en daarmee een bijzonder exemplaar om tentoon te stellen. Mooi dat we dit in Breskens kunnen doen.

π„πžπ§ 𝐀𝐧𝐚𝐩 𝐬𝐭𝐚𝐚π₯𝐭𝐣𝐞 𝐯𝐫𝐒𝐣𝐰𝐒π₯π₯𝐒𝐠𝐞𝐫𝐬𝐰𝐞𝐫𝐀

De boei is door een boeienlegger naar de haven van Breskens gebracht en vervolgens bij ons op het bedrijfsterrein gebracht voor revisie.

Een enthousiaste groep vrijwilligers van de Stichting Vuurtoren Breskens heeft de boei opgeknapt en in oorspronkelijke staat hersteld, hier zijn heel wat uren werk aan besteedt. Deze mannen verdienen een grote pluim, om dit in eigen tijd samen te realiseren!

π–πž π₯𝐞𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐠𝐫𝐚𝐚𝐠 𝐨𝐧𝐳𝐞 π›π’π£ππ«πšπ πž

Naast het beschikbaar stellen van ons terrein, hebben wij als Constructiebedrijf Van Vugt wat constructiewerkzaamheden verricht aan de bovenzijde van de boei en hebben we de nodige coΓΆrdinerende werkzaamheden verzorgd tussen de diverse partijen.

Vorige maand werd deze in samenwerking met Aarnoutse Transport naar zijn bestemming gebracht en sindsdien schittert hij prachtig op de zeedijk in Breskens, vlakbij de vuurtoren!

 

Interesse in onze diensten?