Nieuws

Medewerker in beeld: Levi Van Vugt

Wie zijn de gezichten achter ons bedrijf?

We stellen ze graag aan u voor!

Vandaag maken we nader kennis met Levi van Vugt, die sinds 6 jaar onderdeel uitmaakt van het team binnen het bedrijf van vader Peter. Na het afronden van de MBO-4 opleiding werktuigbouwkunde is Levi binnen het bedrijf gestart als machinaal verspaner.

Levi: “Naast het werken op de verspaningsafdeling denk ik binnen het bedrijf ook graag mee over de toekomst. Zo hebben we o.a. sinds 2 jaar de beschikking over een moderne CNC-draaibank en freesbank, waar we erg tevreden over zijn.

Afwisselend en uitdagend werk

“Het werk binnen een bedrijf als de onze is heel divers en afwisselend, aangezien we geen serieproductie draaien. Kortom, we werken doorlopend aan verschillende projecten en werkstukken voor verschillende opdrachtgevers.

Momenteel ben ik bijvoorbeeld bezig met een specifiek onderdeel, waarvan een bepaalde hoek in de tekening niet 100% realiseerbaar is in de praktijk. In zo’n situatie heb ik zelf overleg met de klant, waarbij we zoeken naar de best mogelijke optie, waarna ik de aangeleverde CAD-tekening aanpas naar de juiste configuratie. Na afstemming en goedkeuring van de klant, ga ik aan de slag met het programmeren van de freesbank waarna de machine aan het werk kan!”

Meer aandacht voor techniek binnen het onderwijs

“Wat ik hoop in de nabije toekomst? Dat er op de scholen en onderwijsinstellingen weer wat meer aandacht komt voor ‘werken in de techniek’. Het is een prachtig vakgebied, maar helaas is het tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid voor de jeugd om hiervoor te kiezen!”

Interesse in onze diensten?