Nieuws

Medewerker in beeld: Leonard Bruijnooge, constructiebankwerker/lasser.

Wie zijn de gezichten achter ons bedrijf? We stellen ze graag aan u voor!

Vandaag is het de beurt aan Leonard Bruijnooge, sinds 2002 een vaste waarde binnen ons bedrijf.

Na afronding van de LTS opleiding metaalbewerking in Oostburg, is Leonard op de bedrijfsschool van De Schelde in Vlissingen gestart om daar vervolgens als pijpfitter aan de slag te gaan. Na een aantal tussenstappen is hij sinds 2002 in dienst bij ons bedrijf. Als geboren en getogen Bressiaander een thuiswedstrijd dus!

π•π¨π¨π«π§πšπ¦πžπ₯𝐒𝐣𝐀 𝐰𝐞𝐫𝐀𝐳𝐚𝐚𝐦 𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐑𝐕𝐒-𝐚𝐟𝐝𝐞π₯𝐒𝐧𝐠 

Leonard: β€œBij Constructiebedrijf van Vugt kwam ik terecht op de RVS-afdeling, waar ik in de beginjaren veel samenwerkte met collega’s Bram van Houte en Evert Cammaert. In die tijd maakten we veel installaties voor het recyclen van snoepgoed en voor de visserijsector. Ik ben vervolgens altijd als β€˜vaste kracht’ op de RVS-afdeling blijven werken, en na 21 jaar nog steeds met veel plezier.”

π‡πžπ­ 𝐦𝐨𝐨𝐒𝐬𝐭𝐞 𝐒𝐬 𝐰𝐚𝐧𝐧𝐞𝐞𝐫 𝐑𝐞𝐭 𝐠𝐚𝐚𝐭 𝐨𝐦 β€˜π³π’πœπ‘π­π°πžπ«π€β€™Β 

β€œHet mooie aan dit werk is dat het allemaal nΓ©t iets fijner, preciezer of zorgvuldiger werk is. Dit heeft ermee te maken dat het vaak gaat om β€˜zichtwerk’, waarbij je geen krassen of andere kleine beschadigingen wilt zien in het eindresultaat. Overigens is het niet alleen RVS waarmee gewerkt wordt. Ook aluminium komt regelmatig voor en het wat kleinere en fijnere constructiewerk met staal wordt ook vaak door mij uitgevoerd.”

𝐈𝐧𝐳𝐞𝐭 𝐚π₯𝐬 𝐯𝐫𝐒𝐣𝐰𝐒π₯π₯𝐒𝐠𝐞𝐫 𝐛𝐒𝐣 𝐝𝐞 πŠππ‘πŒΒ 

Naast het werk zet Leonard zich o.a. in als vrijwilliger bij de KNRM, wat betekent dat hij in dringende gevallen opgeroepen wordt om aan boord van de reddingsboot in Breskens te stappen. Kortom, een mooie manier om zo een bijdrage te leveren aan de veiligheid op de Westerschelde.

 

Interesse in onze diensten?