Nieuws

Maak kennis met onze nieuwe collega Mohamad.

Sinds kort hebben we een nieuwe collega die onze constructieafdeling is komen versterken!

Mohamad Alsatouf is afkomstig uit Syrië en is in 2020 in Nederland terecht gekomen. Samen met zijn vrouw en 4 kinderen woont hij tegenwoordig in West-Zeeuws-Vlaanderen. In zijn thuisland had Mohamad samen met zijn vader zo’n 17 jaar een klein bedrijf die frames op vrachtauto’s opbouwden.

Gemotiveerd om aan de slag te gaan.

Met zijn praktijkachtergrond vanuit Syrië en zijn werkervaring bij enkele technische bedrijven in Nederland, is hij een welkome aanvulling in ons team op de constructieafdeling. Tijdens het sollicitatiegesprek merkten we al snel dat hij gemotiveerd was om aan de slag te gaan! Dit zien we dan ook terug in zijn enthousiasme en gedrevenheid op de werkvloer.

Mohamad zijn eerste indruk over zijn nieuwe baan.

We vroegen Mohamad zelf ook naar zijn eerste indruk binnen ons constructiebedrijf: “Ik ben hier in maart gestart als lasser, en ik heb het goed naar mijn zin. Het leukste vind ik de afwisseling in het werk, omdat er veel verschillende soorten constructies voorbij komen. Communicatie is soms lastig omdat ik de Nederlandse taal nog niet zo goed spreek, maar ook dat gaat stap voor stap een stukje beter. Ik heb aardige collega’s die mij graag willen helpen, en ik wil anderen ook graag helpen waar het kan.”

Uiteraard zijn we blij met deze versterking in ons team en tegelijkertijd vinden we het mooi om deze collega een kans te geven zich verder te ontwikkelen!

Interesse in onze diensten?